https://www.gooilandbeveiliging.nl/over-ons/_407____NL
Uw veiligheid in betrouwbare handen. Word lid!035 - 525 99 18
 
 

Over Gooiland Beveiliging

Dé specialist op het gebied van beveiliging

Al 23 jaar dé specialist op het gebied van beveiliging van de particuliere en zakelijke markt in de regio het Gooi. Deze regio loopt van Weesp tot Soest en alle woonplaatsen die binnen dit gebied vallen. Wij zijn groot geworden door onze persoonlijke aanpak, onze service gerichte, dienstverlenende aanpak, we komen echt onze afspraken na en hebben een ServiceDesk die 24/7 persoonlijk bemand is. Dus altijd persoonlijk contact met medewerkers die op de hoogte zijn van de situatie van uw pand.

De juiste mensen op de juiste plek

Alles valt of staat met de juiste mens op de juiste plek. Vandaar dat de collega’s van Gooiland Beveiliging zorgvuldig worden geselecteerd en ingewerkt, waarbij zij allemaal:

  • politie gescreend zijn (en dit onderzoek wordt eens per 3 jaar herhaald);
  • in bezit zijn van een erkend beveiligingsdiploma of lerende zijn voor dit diploma (als stagiaire);
  • allemaal woonachtig zijn in een straal van 30 km rondom Eemnes (ze komen dus allemaal uit de regio, kennen de regio en hebben vanzelfsprekend dus ook affiniteit met uw woonplaats);
  • allemaal een dienstverband hebben bij Gooiland, dus betrokken bij de organisatie Gooiland en de klanten;

Goed advies en samenwerken

Sinds de oprichting van Gooiland Beveiliging hebben wij veel ervaring opgedaan met beveiliging in de breedste zin van het woord. Wij kunnen u, zowel zakelijk als privé, te allen tijde voorzien van een goed advies, dan wel in contact brengen met één van onze partners.

Vergunningen en keurmerken

Wellicht overbodig te melden, maar vanzelfsprekend is Gooiland Beveiliging in het bezit van de vereiste vergunningen, zijn we ABDO gecertificeerd (voldoen aan de beveiligingseisen voor defensieopdrachten) en hebben we in 2015 het keurmerk beveiliging gehaald (gevolgd door jaarlijkse audits).

Overname door Securitas

In januari 2017 is Gooiland Beveiliging overgenomen door Securitas. Voor de organisatie Gooiland verandert alleen de aandeelhoudersstructuur. De dienstverlening, onze medewerkers, de persoonlijke contacten, onze auto’s deze blijven allemaal zoals men van ons gewend is. Echter, om in deze tijd te kunnen groeien is het belangrijk om krachten te bundelen, met zo’n sterke organisatie als Securitas achter ons, zien we de toekomst zonnig tegemoet.

Daar Securitas een landelijke dekking heeft, kunnen we nu ook beveiligingsopdrachten die buiten onze regio vallen verzorgen.