https://www.gooilandbeveiliging.nl/particulieren/_424____NL
Uw veiligheid in betrouwbare handen. Word lid!035 - 525 99 18
 

Particulieren

Veilig wonen is belangrijk

Alarmopvolging

Het is niemand ontgaan dat het aantal inbraken blijft stijgen. Gooiland Beveiliging is groot geworden door de snelle alarmopvolging van diverse soorten alarmen binnen het Gooi. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we voor ruim 3.000 particulieren, maar ook voor diverse bedrijven, in het Gooi 24 uur per dag  (ons district loopt van Weesp tot Soest en alle woonplaatsen daar tussen) de alarmopvolging verzorgen en waar nodig ook zorgen voor de afhandeling bij een rake melding (wachten op politie, zorgen voor afdichting en eventueel contact met verzekering).

Meer over alarmopvolging

 

Collectieve beveiliging

Ook door diverse Buurt Preventie Verenigingen zijn er initiatieven ontwikkeld om Gooiland Beveiliging ’s avonds, ’s nachts en in het weekend door de wijk te laten rijden. Van deze vorm van collectieve beveiliging gaat een sterk preventieve werking uit. Immers een aantal maal worden wij rijdend door de wijk gesignaleerd op wisselende tijden. Onze medewerkers zijn erop getraind om verandering te signaleren en daarop te handelen. 

 

Meer over collectieve beveiliging 

     

Evenementen beveiliging

Beveiliging tijdens speciale momenten

Er zijn situaties waarop u tijdelijk extra beveiliging wenst, denk aan verbouwingen, vakanties, feesten/partijen, maar ook begrafenissen. Ook in deze situaties kunt u Gooiland Beveiliging inschakelen om een extra oogje in het zeil te houden en waar nodig handelend op te treden. U kunt hierbij denken aan het lopen van extra controle rondes, maar ook aan de inzet van een beveiligingsmedewerker op het object zelf.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

 

Sleutelbeheer

Hier zijn wij sleutelhouder van uw pand en staan dan ook zo geregistreeerd bij de hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie). Dit betekent dat wij hen zonder schade aan uw pand kunnen binnenlaten in geval van calamiteiten. 

Maar is ook erg handig voor de momenten dat u zich heeft buitengesloten.

 

Meer over sleutelbeheer

     

Vakantie service

Wanneer u gedurende uw vakantie c.q. afwezigheid uw buren niet wilt belasten met het legen van de brievenbus en/of het aan de weg zetten en weer binnenzetten van de kliko’s kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Meer over vakantie service