https://www.gooilandbeveiliging.nl/particulieren/alarmopvolging/_427____NL
Uw veiligheid in betrouwbare handen. Word lid!035 - 525 99 18
 

Alarmopvolging

Bij deze overeenkomst zijn wij sleutelhouder van uw pand en heeft u ook een overeenkomst alarmopvolging. Ook handig voor de momenten dat u zichzelf heeft buitengesloten! Elke keer dat een surveillant bij uw pand komt voor een alarmmelding wordt de alarmopvolging (uitruk) aan u doorberekend.

Alle panden die worden beveiligd door onze organisatie worden op zichtbare plekken voorzien van borden “beveiligd door Gooiland Beveiliging”. Hier gaat een zichtbaar preventieve werking van uit.

Kosten

  • Per jaar € 311,58 incl. 21% BTW
  • Per uitruk € 57,48 incl. 21% BTW

Vrijblijvend kennis maken

Graag komt een van onze collega’s vrijblijvend bij u langs om kennis te maken, om onze dienstverlening nader met u te bespreken en kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken

    Hoe gaat zo’n alarmopvolging nu in zijn werk?

    Een alarmmelding komt altijd eerst binnen bij een meldkamer (wij werken samen met alle meldkamers). De meldkamer voert de eerste belacties uit op basis van het protocol dat de eigenaar van het pand met de meldkamer heeft afgesproken. Krijgt de meldkamer niemand te pakken of wanneer u de meldkamer vraagt ons aan te sturen, dan neemt de meldkamer contact op met Gooiland Beveiliging met het verzoek om ter plaatse te gaan.

    Daar wij gemiddeld 5 tot 10 surveillance auto’s op de weg hebben, kunnen we altijd snel ter plaatse zijn. Onze surveillant haalt de sleutels van uw pand uit de sleutelkluis en krijgt via onze ServiceDesk (24/7 bemand) de benodigde gegevens door van uw pand. Na uitvoerige inspectie (buiten- en binnen ronde) wordt het alarmsysteem weer ingeschakeld en het pand weer afgesloten. In geval van calamiteiten (een rake inbraak), zal de ServiceDesk contact met een van de waarschuwingsadressen opnemen met de vraag hoe een en ander verder af te handelen. Wanneer de bewoners dat wensen, kan Gooiland hen volledig ontzorgen (afdichten pand, contact opnemen met politie, verzekeraar etc.).  De terugkoppeling van de alarmmelding wordt EN doorgegeven aan uw meldkamer, maar ook aan de eigenaar van het pand.